MASHA DANILOVA випустила прем’єру спільно з військовим, бандуристом Володимиром Трибелем KAPELA (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - співачка Маша Данілова та військовий-бандурист Володимир Трибель (KAPELA)
Фото: пресслужба артистки

Молода співачка присвятила цю пісню другим роковинам великої війни

Молода українська співачка MASHA DANILOVA днями випустила акустичну версію своєї пісні “Навіщо”. Цей трек вийшов дуже особливим, адже записала вона його разом з артистом Національної капели бандуристів Володимиром Трибелем, який наразі є військовим.

Як повідомляє сама виконавиця, цей трек присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення. Пісня пронизана особистими переживаннями, які переслідували співачку від самого початку великої війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також MASHA DANILOVA висловлює підтримку всім українцям, які чекають на повернення своїх захисників з передової…

Акустична версія — це друге життя і друге дихання для пісні “Навіщо”, які подарували цій пісні чарівна бандура, талановитий, мужній захисник нас із вами — Володимир і нова я, доросла…та, яка чітко розуміє, про що співає, адже ця історія зараз стосується мене і моєї сімʼї безпосередньо,
— розповідає співачка.

Володимир Трибель KAPELA емоційно підсилює звучання цієї пісні і тим самим передає власні почуття та переживання щодо війни в нашій країні. Разом з Машею вони створили неймовірну роботу, яка дала не тільки іншого сенсу пісні “Навіщо”, а й відгукнеться у серці кожного українця.

Бандура у поєднанні з чарівним та потужним голосом Маші дали свій результат, на мою думку, вийшло гарно. Маша дуже влучно передає настрій пісні, я намагався і не заважати вокалу, але щоб і бандура співала,
— коментує спільну роботу KAPELA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, своєю піснею-присвятою батьку розчулила СолоХа . У її тексті багато хто впізнає себе, адже наші почуття до батьків насправді такі схожі!