"За кохання треба боротися": Настя Балог вразила слухачів пронизливим релізом "Калатало" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Настя Балог, фото
Фото: пресслужба співачки

"Ніколи не варто втрачати віру!" (с)

Суперфіналістка “Голосу країни” Настя Балог вразила слухачів новим проникливим треком “Калатало”. Про що її пісня і чому для неї вона дуже особлива — розповідаємо далі на Хочу!

“Калатало” — це емоційна розповідь про кохання, яке бореться за своє існування. Історія розгортається навколо двох людей, чиї стосунки на межі розриву. Ця тема, на жаль, близька багатьом парам, які переживають випробування відстанню, важкі психологічні зміни, бо деяких закоханих війна зблизила, а інших навпаки — сильно віддалила один від одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та попри все, співачка все ж закликає боротися за своє кохання і намагатися знаходити шляхи вирішення проблем, якщо це ще можливо. Ніколи не варто втрачати віру, вважає вона.

Я хотіла, щоб ця пісня наповнювала, стала своєрідною рефлексією про перехрестя, на якому лише тобі вирішувати куди йти,
— каже Настя Балог.

Співачка зізнається, що трек “Калатало” став для неї особливим, а до його створення вона ставилась з особливим трепетом. Бо і справді, сьогодні тема іспитів кохання доволі болюча, однак, як і завжди, актуальна. Для когось виклик — це відстань, а в інших — це ревнощі.

Кохання під час війни — це щось зовсім інше. Це про страх, про біль, тепло і сльози. Але треба памʼятати, що кохання лікує та мотивує,
— ділиться співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що крайній реліз Насті Балог “Острів щастя” неабияк зачарував фанатів. Тож співачка сподівається, що “Калатало” не лише змусить серце битись частіше, а й потрапить в саме серце слухачам!