Після розлучення з Анною Трінчер, Олександр Волошин неочікувано заспівав про стосунки зі стриптизеркою (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Спокійно, блогер запевнив, що пісня не є автобіографічною

Схоже, Олександр Волошин, який публічно образливо висловився у бік колишньої дружини, вирішив реалізуватися не тільки як блогер. Адже інфлюенсер презентував вже другу власну пісню. На диво, цього разу Волошин заспівав про стосунки зі стриптизеркою.

За сюжетом відео на трек “Пазли”, дівчина у відвертому вбранні та на високих підборах танцює на сцені для єдиного глядача в залі, який з сумом спостерігає за приватним шоу. Прихильники Олександра Волошина в Instagram вже встигли припуститися думки, що трек про нещасне кохання присвячено співачці Анні Трінчер, з якою бізнесмен та блогер розлучився зовсім нещодавно .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але співак встиг заперечити цим хибним здогадкам навіть ексдружині, яка випадково приєдналася до його прямого ефіру з прихильниками. Виявляється, історія не є автобіографічною, як розповідає сам виконавець. Щодо особистого життя новоспеченого холостяка, чи готовий він до нових стосунків та як він переживає розлучення, Олександр не коментує.

Це історія мого знайомого, який був у стосунках з дівчиною, яку неймовірно кохав, але дізнався, що вона працює стриптизеркою. Він тривалий час вагався, чи варто продовжувати ці відносини, але через деякий час нарешті зрозумів, що не може бути з дівчиною, яка його обманювала і вирішив поставити крапку у відносинах, хоча продовжував кохати її. Я надихнувся цією історією і разом з авторами створив трек і кліп,
— поділився Волошин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Волошин несподівано заявив про почуття до Анни Трінчер. Виявляється, блогер не виключає факту того, що у майбутньому вони знову можуть бути разом.