Музикант Orest підкорює слухачів абсолютно новим звучанням народної пісні "Ой, чий то кінь стоїть" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Orest, Орест Галицький - фото
Фото: пресслужба артиста

"Ця музична прем'єра змінить ваш погляд на українську народну музичну спадщину! (с)

Український музикант Orest (Орест Галицький) вирішив переробити відому народну пісню “Ой, чий то кінь стоїть” у досить незвичний спосіб. Що з цього вийшло - дізнавайтеся у нашому матеріалі далі!

Артист Orest надав культовому треку абсолютно нового звучання! Днями новинка з’явилася на його youtube-каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Ой, чий то кінь стоїть” - це українська народна пісня, яка отримала свій сучасний апдейт, що завойовує серця і встановлює нові тренди! Ця музика, насичена енергією та свіжістю, перетворить ваші уявлення про українську музичну спадщину,
- розповідає співак.

Він додає, що це не просто пісня — “це маніфест нового покоління, яке відзначає традицію української культури, перетворюючи її у виразний символ сучасності”.

Приєднуйтесь до революції української народної пісні та відчуйте, як традиція стає трендом. Нове звучання – це нові емоції, нові враження та новий ритм життя. Не пропустіть цю музичну прем'єру, яка змінить ваш погляд на українську народну музичну спадщину!
- додає музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні автобіографічною роботою “Хтось йде” з шанувальниками поділилася співачка MamaRika. Виявляється, вони з чоловіком опинилися на межі розлучення — і це відразу відобразилося у творчості артистки.