Надихає мріяти! VERLOKA x HOLLY випустили новий атмосферний хіт (ВІДЕО)

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

VERLOKA x HOLLY, фото
Фото: пресс-служба

Український дует потішив меломанів новою піснею, яка надихає не відкладати життя на потім

Ви вже послухали новий трек Насті Каменських "MOLOKO"? Тоді знайомим вас ще з однією гарячою прем’єрою від дуету VERLOKA x HOLLY. Детальніше — в нашому матеріалі!

Дует VERLOKA x HOLLY випустили потужний трек "Піджаки". Головна ідея треку —  не відкладати життя на потім, жити "тут і зараз" і не боятися своїх мрій і бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Живіть “сьогодні”. Не бійтеся любити, якщо кохаєте, мрійте, якщо дійсно чогось хочете, будьте щасливими у моменті та не ховайтеся за своїми страхами. Проживайте своє щастя сьогодні і кохайте прямо зараз,
— розповідають VERLOKA x HOLLY.

Це одна з найбільших проблем сьогодення, що люди відкладають життя, часто чогось бояться, і через це втрачають дуже цінні моменти. Ми віддаємо себе повністю роботі, іншим людям, і тому  забуваємо про себе, свої внутрішні бажання.

Нагадаємо, що у 2023 році VERLOKA x HOLLY також випустили потужні треки про силу кохання. "Хімія", "Бруківка", "Надія є" розповідають про всі аспекти любові: від першого знайомства, мрій про майбутнє і щасливого життя, до розбитих сердець та самотності. У своєму новому треку "Піджаки" вони ще більше розширюють власне бачення цього почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть новий трек від KOLA . У пісні SALUT PAPA співачка розповіла про особистий досвід відсутності батька у житті.