"Замало": новий трек Макса Барських б’є рекорди! (ВІДЕО)

Музика
876
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Макс Барських, фото
Фото: пресслужба артиста

Прем’єрна пісня співака стала вже другим треком, який артист випускає спеціально до шоу "Зорепад. На біс" у столичному Палаці Спорту

Популярний український співак Макс Барських, який увійшов до п’ятірки найзавидніших холостяків України , знову дивує своїх фанатів! Деталі — вже у нашому матеріалі!

За тиждень до офіційного релізу, у перервах між репетиціями та виступами в рамках всеукраїнського туру, Макс Барських записав акустичну версію свого треку “Замало”. Відео вже набрало понад 1 млн переглядів у соцмережах і має всі шанси побити рекорди пісні “В твоїх очах” та суперхіта  “Зорепад”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У новому синглі "Замало", який був написаний в максимально стислі терміни, Макс Барських продовжує поєднувати притаманну йому відверту та романтичну поезію з потужним танцювальним ритмом. Подібний музичний симбіоз вже став візитною карткою нового україномовного етапу хітмейкера.

На цей трек мене надихнула особиста історія переживань: в сучасному світі варіантів стало складно знаходити взаємність, а ще складніше зберегти щирі почуття довше, ніж один рік,
- ділиться власними переживаннями Макс Барських. 

До речі, відразу після прем’єри Макс Барських з’явився на обкладинці плейлиста “Танцювальних хітів” Spotify, куди увійшли одночасно 4 треки співака: “Замало”, “Тумани”, “В твоїх очах” та “Rich”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про справжні імена та прізвища українських зірок . Чи знаєте ви, яке прізвище у реальності має Настя Каменських? А як щодо Тіни Кароль? А справжнє ім’я Макса Барських? 😏 Про все це дізнавайтеся на Hochu.ua !