"Маніфест свободи і прийняття себе": Барських здивував провокативним треком (ВІДЕО)

Музика
2 537
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український співак Макс Барських, який представив саундтрек до документальної стрічки "Довга Доба", здивував фоловерів черговим релізом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на офіційному ютуб-каналі Макса з'явилося відео на новий трек "Slay". До речі, хоч композиція і нова, проте відеоряд, яким вона супроводжувалася, був старий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Макс використав ексклюзивні кадри зі свого концерту у Палаці спорту в Києві. Прес-служба його новий трек характеризує наступним чином:

У новій роботі музикант відходить від свого традиційно еталонного звучання романтичних пісень нульових і презентує сексуально-агресивний трек. Нова пісня співака – це маніфест свободи і прийняття себе без огляду на суспільну думку, який звучить практично в кожному його рядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Макс Барських публічно висловив своє обурення щодо корупції у військовий час.  Барських заявив, що йому боляче дивитися на те, що в деяких військових структурах, не зважаючи на війну, відбувається відмивання грошей.