Багаті, знамениті… але одинокі: хто очолює зірковий рейтинг найзавидніших холостяків та холостячок України

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали про найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік. Тепер пропонуємо згадати тих, хто й досі в “активному пошуці”. Більше про зірок, яких вважають головними холостяками та холостячками нашої країни - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Виявляється, серед українських знаменитостей немало одиноких. І це дивує, оскільки вони - заможні, впливові, красиві та талановиті. Іншими словами - ідеальні кандидати на пропозицію руки та серця. Тож хто саме очолює цей холостяцький ТОП - розповідає OBOZ.uа.

ТОП-5 холостяків

Олексій Дурнєв

Є відомості, що він у стосунках, проте сам чоловік ніяких заяв щодо цього у публічному просторі не робив. Забезпечений, має вплив у своїй сфері, а тому постійно привертає жіночу увагу.

Олександр Волошин

Нещодавно розлучений молодий чоловік, який вміє заробляти, має симпатичне обличчя та спортивне тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Антон Птушкін

Його особисте життя - цілковита таємниця. Тож хто зна, можливо саме ви - наступна кандидатка на серце цього харизматичного, талановитого та успішного чоловіка?

Віталій Козловський та Макс Барських

Обом за 30, вони успішні, талановиті, мають потужну жіночу аудиторію, проте це ніяк не наблизило їх до відвідування РАГСу.

ТОП-5 холостячок

Раміна Есзакзай

Після розриву тривалих стосунків блогерка та журналістка неодноразово зізнавалась, що готова до зустрічі з новим обранцем.

Злата Огнєвіч

Ця співачка навіть ризикнула шукати кохання під прицілом телекамер. Та шоу “Холостячка” так і не подарувало їй бажаного жіночого щастя.

Ксенія Мішина

Хтось каже, що вона самотня, оскільки має складний характер. Інші ж натякають на впливового чоловіка, який стоїть за акторкою. Та де та правда - невідомо.

Тіна Кароль

Про особисте життя зірки не говорить тільки лінивий! Втім, чи є зерно правди в усіх цих згадках та чутках про її романи? А, можливо, співачка вже одружена… зі своєю роботою? І саме через віддачу їй, вона й досі холостякує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Леся Нікітюк

Після розриву попередніх стосунків більше не говорить про особисте життя. Але інколи не може втриматися від жартів у відповідь на заголовки ЗМІ про її особисте.

Також раніше ми писали про  найяскравіші весілля закордонних зірок . Дізнайтеся, хто зі світових знаменитостей одружився у 2023 році.

Фото: @max_barskih