Діловий костюм, зоряне небо та побачення на даху: у новому кліпі PARFENIUK кардинально змінив імідж (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

PARFENIUK
Фото: пресслужба

У новій відеороботі молодого артиста знялась відома блогерка та модель

Самобутній Ілля Парфенюк, який нещодавно вперше став батьком, повертається з новим синглом під назвою “На даху”. Романтичний реп-хіт з легкістю стане вашим способом зізнання у коханні найріднішій людині!

Разом з треком PARFENIUK презентує неочікувану відео роботу, де постає перед фанатами у кардинально новому іміджі. Візуалізація вийшла дуже різноманітною, кілька локацій, які з точністю переплітаються з меседжами пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Головною героїнею кліпу стала відома блогерка — Чара Хорив. До слова, не так давно успішній українській моделі приписували роман з Нікітою Добриніним, адже пара разом засвітилася на публічному заході.

Можливо, ви давно хочете зізнатись у своїх почуттях, але чекали відповідного моменту. Парфенюк його знайшов. Ідеальний рецепт від баті романтики: організовуйте побачення, включайте мою пісню “На даху” і вуаля! Пари зі стажем, ви теж підтягуйтесь,
— коментує премʼєру Ілля Парфенюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно молодий татусь Ілля Парфенюк показав, як справляється з новою роллю. 22-річний співак та блогерка Сімбочка поділилися світлинами з новонародженою дочкою Софією.