Зірка ТікТоку Simbochka отримала пропозицію руки і серця від популярного артиста

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак Ілля Парфенюк, більш відомий під псевдонімом Parfeniuk, освідчився своїй обраниці. Виконавець хіта "Провела екскурсію" одружується із зіркою ТікТока! Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Наприкінці літа Parfeniuk вперше зняв свою кохану, блогерку Simbochka у своєму кліпі. Однак зараз виявилося, що на той момент вона вже була його нареченою. Адже 2 липня він зробив їй пропозицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На своїй сторінці в Instagram артист зізнався, що його обраниця не хотіла одразу ділитися такими новинами з публікою, адже боїться хейту. Та все ж днями музикант розповів, як саме пройшли їхні заручини. Виявилося, це було в його рідному місті Канів, під час комендантської години, а обручки в Іллі не виявилося, тож він скористався каблучкою для ключів.

Теплим вечором після прогулянки вдома у моїх батьків мого рідного міста я став на коліно та зробив пропозицію руки та серця — і вона сказала ТАК (Доречі, пропозицію я зробив колечком від ключів, бо була вже комендантська година).
Це було дуже несподівано, тому вона навіть подумала, що я жартую. Але на цьому не все, я пообіцяв, що перероблю пропозицію в більш романтичних обставинах,

- розповів Parfeniuk.

Зірка ТікТока Simbochka отримала пропозицію руки і серця від популярного артиста - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відома українська співачка таємно вийшла заміж. KOLA відверто розповіла про свого коханого і зізналася, коли вони познайомилися.