Olena Usenko презентує свій дебютний поп-рок альбом "7 кроків" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олена Усенко - фото
Фото: пресслужба артистки

У ньому - 7 пісень

Молода українська співачка та зірка JESC 2021 Olena Usenko презентує свій дебютний альбом “7 кроків”. Що про нього відомо — розповідаємо далі!

До поп-рок платівки увійшло 7 пісень, які на цей момент є віддзеркаленням внутрішнього стану та творчого шляху артистки. Цей альбом об'єднав у собі найкращі елементи поп- та рок-музики: хітовість мелодій та виразний вокал, а також енергійність та складніші замислуваті аранжування. У звучанні альбому є елементи епох 90-х та 2000-х, електронний саунд та ще багато чого цікавого. Автором багатьох треків є молодий музикант JASE51.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ми довго думали над назвою альбому, адже хотіли дуже влучно і лаконічно описати наш задум. А потім зрозуміли, що усе геніальне - просто. 7 пісень, 7 історій, 7 етапів — “7 кроків”.
Я не лише артист та виконавець своїх пісень — я ще й слухач і меломан. Я слухаю різножанрову музику — від класики до року. І, звісно, деякі артисти мене надихають на створення музики. Але, окрім цього, мене надихають і певні історії, які трапляються у моєму житті, житті моїх друзів та знайомих. Здебільшого у цьому альбомі ми спиралися на “ретро”-саунд, адже я з тих артистів, хто буде його відроджувати!
- ділиться Olena Usenko.

“7 кроків” - це не лише розповідь про особисте життя співачки, а й універсальна історія про етапи людських стосунків, з якими ми всі знайомі. Від легкої закоханості до ненависті, від радості до байдужості — у цьому альбомі ви знайдете справжні емоції та переживання. Найчуттєвіша композиція з альбому — це пісня “Пробач”.

Сама назва “Пробач” є саркастичною, адже трек про те самовідчуття, коли вибачатись вже не потрібно. Пісня дуже легка за звучанням, але неймовірно прониклива за змістом. Я сподіваюсь, що ця історія стане почутою та зрозумілою,
— говорить співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що трек з альбому “Допоможи” вийшов як сингл. Разом з ним артистка презентувала відеокліп.

Раніше ми розповідали, що відома українська актриса Аліна Кошарна розпочинає музичну кар’єру . Зірка вже поділилася першим своїм треком під назвою “Вади психіки”, на створення якого пішло близько 2 років.