Діана Глостер розповіла про труднощі в стосунках у своїй новій пісні "Вітрила" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
991
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Діана Глостер, фото
Фото: пресслужба

Diana Gloster випустила нову емоційну пісню "Вітрила" про віру та надію у складний період у стосунках

Діана Глостер, яка нещодавно зізналась, що Тіна Кароль відмовила їй перекласти свою пісню, вразила своїх прихильників виходом нового емоційного треку "Вітрила". В цій пісні зірка розповіла про труднощі в стосунках.

Пісня відображає особистий досвід та емоційні переживання самої співачки, розкриваючи її особисті стосунки. Вона створена, щоб віддзеркалити й висвітлити складні часи у відносинах та почуття, завдяки яким ми здатні перемогти будь-які труднощі разом. У цій пісні знаходить відгук кожен, хто коли-небудь стикався з життєвими перешкодами, але зберігає в собі надію на краще. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Це моя спроба розказати про труднощі взаємин, особливо зараз. Під час великої війни дуже багато пар опинилися під загрозою розлуки, але одночасно завдяки почуттям вони продовжують вірити у те, що разом можуть подолати будь-які перешкоди, а іскри кохання можуть засяяти в найтемніші моменти нашого життя. Ми "розкриваємо вітрила", не дивлячись на те, як сильно "штормить" життя, бо віра у силу кохання одне до одного робить нас непереможними,
— поділилася Diana Gloster.

Новий трек "Вітрила" вже доступний для прослуховування на всіх музичних платформах. Насолоджуйтесь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 10 цікавих фактів про Діану Глостер. Вона не їсть м'яса та багато танцює.