Відома українська актриса Аліна Кошарна починає музичну кар’єру (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 708
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аліна Кошарна, фото
Фото: instagram.com/alina_kosh/

Акторка популярного скетчкому "Зв'язок" дебютує з синглом про психологічне здоров'я, стосунки та самопізнання

Українська акторка та радіоведуча Аліна Кошарна, яка нещодавно зізналась, що любить ворожити , вирішила підкорити нову вершину шоубізнесу. Цього разу — музичну.

Зірка українського кіно написала пісню «Вади психіки», яка занурює слухачів у світ людської свідомості та тривожних думок, які в ці непрості часи знайомі мало не кожному з нас. Композиція стала щирим одкровенням, адже в ній відображені особисті переживання авторки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я складаю вірші з юних років. Завжди мріяла співати й писати свою музику. Вдома у столі в мене цілий том моїх записок, які вже нікуди складати. І, здається, настав час ділитися своїм світом зі слухачами. У 2018 році, прокинувшись зранку в орендованій кімнаті у Дніпрі, я зрозуміла, що треба купити гітару. І вже за годину, ніяковіючи від незнання відповідей на запитання консультанта, обирала її в магазині. Грати вчилася сама, відкрила YouTube і просто покроково повторювала, потім почала вчити акорди, пісні, так і навчилася! Музичної освіти в мене немає, я самоучка, зараз займаюся вокалом,
— говорить Аліна Кошарна.

Саундпродюсером виступив друг Аліни — гітарист Іван Сухомлінов. Об'єднавши зусилля, вони разом працювали над музикою та звучанням:

Пісня «Вади психіки» створювалася два роки, хоча сам текст написала хвилин за 10 десь о третій ночі на початку весни 22-го. Це була сповідь самій собі, що я більше не хочу бути поруч із тими, хто мене не чує, не бажає дивитися глибше. Не хочу також всупереч своїм бажанням обирати «загальноприйнятне». Не хочу слухати «академіків», які кажуть, що мені робити. Мені подобається мій внутрішній всесвіт, і я даю йому право на життя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Аліна Кошарна розповіла про свої ранкові ритуали. Зірка українських серіалів поділилася, як заряджається енергією на весь день за допомогою голосу.