"І актор, і продюсер": Артем Пивоваров анонсував новий проєкт та випустив масштабну композицію з артистками з "Голосу країни"

Музика
2 088
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обкладинка до кліпу на композицію очі
Фото: пресслужба

До створення треку "Очі (Choir live)" також доєднався хор

Популярний український співак Артем Пивоваров, який зізнався, що вже дуже давно знайомий з Клавдією Петрівною, приємно здивував фоловерів черговою композицією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Артем вирішив продовжувати добру традицію і з популяризації поезії творців української літератури. Цього разу він разом з учасницями “Голосу країни” від його команди виконавець представив композицію на вірші Григорія Чупринки. Зауважимо, що із випуском цієї композиції Артем представив певне відгалуження свого авторського проєкту “Твої вірші, мої ноти “НОВІ ІМЕНА”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новий напрям має на меті сприяння розвитку музичної культури через підтримку талановитих артистів-початківців. У цьому проєкті Пивоваров даватиме можливість новим іменам розкритися і заявити про себе широкому загалу. Зокрема, у створенні масштабної колаборації взяли участь вокалістки PRIANA та Вікторія Деркач. Окрім того, до спільної роботи в рамках нового проєкту доєднався хор з понад 100 людей, серед яких є як професійні вокалісти й викладачі з вокалу, так і артисти-початківці й ті, хто просто дуже любить співати.

Я вірю в те, що ми всі зараз можемо повпливати на становлення і розвиток української музики та культури загалом. У цьому проєкті ми представлятимемо світові молодих виконавців, відкриватимемо нові імена, які покажуть, що наша культура та музична індустрія переживають найкращі часи.
- прокоментував нову роботу Артем.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Артем Пивоваров розпочав розповів про життя до музичної кар'єри. Як виявилося свого часу він приймав пологи