Носив білий халат та приймав пологи, а тепер розкачує стадіони: Артем Пивоваров розповів про життя до музичної кар'єри (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 212
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: Пресслужба артиста

Артист поділився деталями свого складного шляху до популярності

Популярний український артист Артем Пивоваров, який здивував ексклюзивною заявою про своє особисте життя, пригадав, чим займався, коли не був відомим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це він розповів в інтерв'ю відомий блогерці Раміні Есхакзай. Отож, як виявилося, Артем, після того, як закінчив загальноосвітню школу, переїхав з Вовчанська до Харкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потім він вступив до медичного коледжу. На той час Пивоваров був переконаний, що фах фельдшера - акушера є доволі престижним і він має його опанувати. Після того, як майбутній артист здобув відповідну освіту, почав працювати за цим фахом, ба більше приймав пологи.

Я вступив в медичний коледж після 9 класу. Там було дві можливості: навчатися на медбрата або фельдшера-акушера. Я обрав останнє, бо це більш престижно. Тобто якщо поруч не буде лікаря, я можу його заміняти, приймати пологи. Я приймав пологи тричі. Першим був хлопчик, потім дівчинка та хлопчик. Я був асистентом анестезіолога на багатьох операціях. Це був непростий період. Я почав втягуватися у рутинне життя, щодня працював із восьмої ранку до шостої вечора, намагався балансувати, ходити на музичні вечірки, писати пісні. Але був певний застій, роки три нічого не робив. Все переросло в те, що я був на роботі, пив, їхав на вечірку, пив, прокидався, йшов на роботу в операційний блок, робив певні маніпуляції, знову пив, це було постійно. Я просто пив спирт. Людині з моєю вагою не треба було багато, щоб почуватися розслаблено. Це був постійний процес, коли я розумів, що мені складно, боляче, я не усвідомлював, що робити та куди мені рухатися.
- підсумував виконавець.

Дивитися з 36:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров приголомшив історією про свого батька. Артист вразив зізнанням про те, що він навіть не пам'ятає обличчя рідної людини.