"Я не та слухняна дівчинка, якою була": Анна Трінчер презентувала гарячий літній хіт "Зі смаком вишні" (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер - премʼєра пісні "Зі смаком вишні"
Анна Трінчер. Фото: пресслужба

Кліп “Зі смаком вишні” — це алюзія на творчість Брітні Спірс

Секс-символ українського шоубізнесу Анна Трінчер, яка викликала фурор у Мережі палким поцілунком з дівчиною, презентувала новий літній хіт “Зі смаком вишні”🍒. У цій пісні артистка показує себе з нового боку, відходячи від образу "хорошої дівчинки" і заявляючи, що тепер вона буде такою лише для себе.

“Зі смаком вишні” — літній хіт про внутрішні перетворення і прийняття себе справжньою. Пісня сповнена свободи та сміливості, закликає слухачів бути чесними перед собою і не боятися своїх почуттів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка ділиться своїми переживаннями й досвідом, підкреслюючи, що кожен має право на помилки та пошуки власного шляху. Це гімн нової Анни Трінчер, яка не боїться показати свою індивідуальність і готова йти за своїми принципами.

Премʼєра пісні “Зі смаком вишні”
Анна Трінчер. Фото: пресслужба
Ця пісня для мене дуже особлива, бо вона про внутрішню свободу і прийняття себе такою, якою я є. Вона про те, як важливо бути чесним перед собою і не боятися змін. Кожен з нас має свої секрети, свої “скелети у шафі” і це нормально. Я більше не хочу бути ідеальною для когось, я хочу бути справжньою для себе,
— поділилася з нами співачка.

Кліп “Зі смаком вишні” — це алюзія на творчість Брітні Спірс, яка дуже надихає Анну Трінчер. Музичний стиль треку поєднує в собі сучасні попмотиви з елементами електроніки, створюючи незабутню літню атмосферу, яка стовідсотково захопить серця багатьох слухачів та стане головним хітом цього літа. Пісня миттєво заряджає енергією і налаштовує на позитивну хвилю, що робить її ідеальним саундтреком для ваших літніх пригод.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер розкрила секрети власної сексуальності. В ексклюзивному коментарі Хочу! артистка дала прихильницям поради, як знайти своє справжнє “я” та відчути гармонію.