Такою, як у кліпі "Бар за баром", публіка її ще не бачила! Анна Трінчер розкрила секрети власної сексуальності. ЕКСКЛЮЗИВ

Новини шоубізнесу
1 317
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Сама Анна довго готувала премʼєру цієї роботи, тому за цей час теж встигла зазнати величезних внутрішніх змін

Новий хіт “Бар за баром” Анни Трінчер захоплює всі цифрові майданчики та менш ніж за день увірвався на другу сходинку музичних трендів YouTube. У новому ролику молода співачка, яку називають секс-символом українського шоубізнесу, продовжує розкриватися перед своїми шанувальниками все більше і більше. Вона відверто ділиться своїми переживаннями, і цього разу навіть дозволила вперше згадати про інтимний досвід .

А ви вже оцінили чуттєву та сексуальну роботу “Бар за баром”? Якщо ні, то швидше включайте її та насолоджуйтесь! А ексклюзивно з редакцією Хочу Анна Трінчер поділилася своїми 5 лайфхаками, які допомагають їй розкрити власну сексуальну енергію та привабливість. Більше — дізнавайтеся нижче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дбайте про свій психоемоційний та внутрішній стан

— В найважчий період свого життя я прийшла до духовного розвитку, також відкрила для себе чайні церемонії, йоги та медитації. На початку мені було складно, але, дякуючи моїй наставниці та подружці Аніті, я пройшла цей шлях і це допомагає мені. У сучасному світі, а особливо зараз, я раджу всім, кого турбують внутрішні проблеми, звертатися психологічною допомогою. Ставтеся до психолога, як до звичайного лікаря: якщо щось вас турбує, зверніться за допомогою, а не намагайтеся самостійно розв'язати проблему.

Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Працюйте над впевненістю в собі

— З досвідом я зрозуміла, наскільки важливо любити себе і вірити у власні сили. Коли ти віддаєш свою енергію та увагу на пошук схвалення і підтримки від інших, ти втрачаєш частину себе. Я  більше не боюся робити помилки, адже вони — частина зростання. Раніше я мала купу комплексів і обмежень. Зараз розумію, що замість того, щоб думати, що я “недо” краще я сублімую цю енергію в те, щоб робити щось.
Я свідомо знайшла ту спортивну діяльність, від якої кайфую. Зокрема, перестала боятися показувати своє тіло та працювати над ним. Знайшла той стиль одягу, в якому мені комфортно, який пасує мені та підкреслює мою фігуру. За певний період часу я змінилася не лише зовнішньо, але і внутрішньо. Я змінила свій стиль та  подачу себе у цьому світі.
Я дуже довго до цього йшла і знаю, наскільки складно прийняти та полюбити себе. Саме тому ми з моєю колегою Лєною Адамовою запустили подкаст “Неідеальна Я”. Він допомагає розібратися в собі й розірвати нав'язані суспільством наративи про те, що кожен з нас не ідеальний. Після виходу подкасту ми отримали дуже багато фідбеку, тому плануємо продовжувати записувати нові випуски.

Розвивайте свою сексуальну енергію

— Мені в цьому допомагають танці. Нещодавно я зі своєю подругою й тренеркою почала займатися High Heels. Вони дозволяють мені бути справжньою, відчувати себе жіночною та відкривати в собі ту саму кішечку, тому ви невдовзі можете побачити щось цікаве. До речі, без роботи над собою та своєю сексуальною енергією я навряд чи змогла б зіграти на стільки емоційно, глибоко та не соромлячись свого партнера у своєму новому кліпі “Бар за баром”.

Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Слухайте себе і своє тіло

— Довгий час я відчувала внутрішній конфлікт зі своїм тілом. Мені здавалося, що воно не відповідає стандартам. Я не сприймала себе і завжди знаходила в собі якісь недоліки. Мене з дитинства оточував булінг і здавалось, що я якась не така. Але, попрацювавши з психологами та своїм ментальним здоров’ям, я стала помічати, що моє тіло почало мене слухати. Я зрозуміла, що важливо слухати себе та своє тіло, оскільки вони є нашими найближчими друзями та провідниками у цьому світі. 

Знайдіть те, від чого отримуєте задоволення

— Я вважаю, що важливо знаходити радість та задоволення у всьому, чим ми займаємося. Для мене це особливо важливо у контексті моєї кар'єри. Я отримую справжню насолоду від кожного етапу свого професійного зростання та від кожного нового проєкту, над яким працюю. Наприклад, окрім моєї музичної кар'єри, я експериментую в інших сферах творчості. Зокрема, запустила власний подкаст, де можу разом з психологинею допомогти дівчатам розібратися в собі. Також я спробувала створити нові продукти разом зі своїми друзями та колегами. Але, мабуть, найважливішим виявилось для мене те, що я почала брати участь в проєктах, на які раніше не погоджувалася через відсутність впевненості у собі. Я розумію, що це нормально відчувати сумніви та незнання, але я навчилася не боятися цього і довіряти своїм здібностям.

Анна Трінчер
Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер позбулася своїх фірмових рожевих локонів і оновила зачіску . Але, як виявилося, такі зміни не стали фінальними в її стилі.