Як виглядає колишня коханка Девіда Бекхема, з якою він зраджував своїй дружині 19 років тому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одне з найбільш медійних подружь у світовому інформаційному просторі Девід та Вікторія Бекхем перебувають у шлюбі вже 24 роки. З боку пара виглядає абсолютно щасливою, проте не все так однозначно.

Приміром, однією із серйозних проблем, які були в стосунках у Бекхемів, став його зв'язок з особистою помічницею, моделлю Ребеккою Лоос. Як виявилося, футболіст, швидше за все мав інтимні стосунки з цією жінкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Офіційна, 49-річна дружина Девіда Вікторія нещодавно пригадала чутки про роман свого чоловіка з асистенткою. Про його близький зв'язок з Лоос говорилося у публікаціях передових світових ЗМІ 19 років тому. Після резонансних висловлювань Вікторії на тлі прем'єри документального фільму "Бекхем", постать Ребекки знову оживилася та стала обговорюваною багатьма виданнями.

Як виглядає колишня коханка Девіда Бекхема, з якою він зраджував своїй дружині 19 років тому (ФОТО) - фото №1

Один з авторитетних таблоїдів,  Daily Mail , опублікував публікацію про імовірну коханку футболіста. Зокрема, джерело пригадало, як Лоос декілька років тому давала інтерв'ю, в якому просувалася думка про те, що вона, як мінімум 4 рази "мала близькі" стосунки з англійським чарівником футбольного м'яча, коли він виступав за мадридський "Реал".

Ми всі були в компанії знайомих на вечері, трохи випили та розслабилися, ми фліртували, і я отримувала від нього деякі натяки, але я продовжувала говорити собі: "Ні, ти йому не подобаєшся". Я завжди казала собі: "Не ризикуй своєю роботою". Я знала, що це буде величезний ризик, якщо я зв'яжуся з цією людиною... Того вечора ми просто по-справжньому порозумілися. Між нами встановився зв'язок. Люди помітили це,

- поділилася Лоос.

Як виглядає колишня коханка Девіда Бекхема, з якою він зраджував своїй дружині 19 років тому (ФОТО) - фото №2

Нині Ребекка Лоос на професійному рівні займається медитацією та йогою. Вона працює викладачем цих складних духовних та філософських практик. 46-річна Ребекка є заміжньою жінкою. Вона одружилася завдяки реаліті-шоу, адже саме на ньому зустріла майбутнього чоловіка, якого звали Свен. Він працював лікарем.

Як виглядає колишня коханка Девіда Бекхема, з якою він зраджував своїй дружині 19 років тому (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вікторію Бекхем у монохромному образі помітили разом з сином у Парижі. Зіркова матуся була вбрана у речі її власного бренду Victoria Beckham. Її образ складався зі штанів-кльош та короткої косухи.

Головне фото: GETTY IMAGES