Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших каблучок Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зважаючи на те, що нещодавно відбулася прем'єра документального серіалу "Бекхем" , про зіркову пару Вікторії та Девід знову почали активно писати ЗМІ, обговорюючи їхні щасливі та часом скандальні стосунки. Раніше ми показували, як виглядає колишня коханка Девіда Бекхема, з якою він зраджував свою дружину 19 років тому. А в цьому матеріалі розповімо про колекцію найдорожчих та розкішних обручок Вікторії, які їй подарував чоловік.

Девід та Вікторія Бекхем у шлюбі вже 24 роки. У Великобританії ця пара є другою за популярністю після королівської родини. Їхній шлях до щастя розпочався у 1997 році під час благодійного футбольного матчу. До цієї зустрічі Девід бачив Вікторію тільки на телевізійних екранах і часто жартував із товаришами по команді про те, що якось він обов'язково одружиться з зіркою Spice Girls. Так і сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На рахунку цієї пари четверо діток, багато щасливих моментів, труднощі у стосунках, зрада та... численні обручки, якими футболіст продовжує задаровувати свою дружину Вікторію Бекхем. Ми виділили п'ять найдорожчих та найвідоміших!

Перстень з діамантами "Маркіз"

Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших кілець Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік - фото №1
Фото: Getty Images

Першим заручальним перснем Вікторії стала прикраса з діамантом ограновування "Маркіз". Цей виріб із жовтого золота з 3-каратним діамантом не особливо виділявся своїм дизайном, за винятком великого каменю, який говорив про щедрість Девіда та його готовність зробити Вікторію щасливою.

Каблучка з діамантами грушоподібної форми

Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших кілець Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік - фото №2
Фото: Getty Images

Це одна з найдорожчих прикрас у колекції Вікторії. Виготовлене з платини, кільце вражає величезним 17-каратним грушоподібним діамантом і дорогоцінним камінням, що оточує його. Вікторія отримала цю каблучку в подарунок у 2005 році, а її вартість перевищує 2,5 мільйона доларів.

Кільце зі смарагдом ограновування "Кушон"

Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших кілець Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік - фото №3
Фото: Getty Images

Вікторія Бекхем отримала цю каблучку з білого золота у 2007 році. Вона прикрашене великим смарагдовим каменем ограновування "Кушон" та дорогоцінним камінням. Вартість цієї прикраси оцінюється від 650 до 920 тисяч доларів.

Кільце з місячним каменем

Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших кілець Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік - фото №4
Фото: Getty Images

У 2015 році Вікторія постала перед публікою з незвичайним для неї кільцем, прикрашеним місячним каменем. Місячний камінь символізує нові починання. Можливо, цю прикрасу Девід вирішив подарувати дружині після пережитих ними труднощів і зради, щоб підкреслити непохитність їхніх стосунків.

Перстень з жовтим діамантом

Не в грошах щастя, а в діамантах! 5 найрозкішніших кілець Вікторії Бекхем, які подарував їй чоловік - фото №5
Фото: Getty Images

У 2018 році Вікторія отримала ще одне кільце, прикрашене жовтим діамантом класичного квадратного огранювання. Мабуть, до цього моменту Вікторія та Девід вже довели свій міцний зв'язок, бо вони стали носити стриманіші прикраси без величезного каміння. Вартість цього кільця становить лише 157 тисяч доларів.

У колекції Вікторії Бекхем є близько 14 заручних каблучок загальною вартістю близько 6,5 мільйона доларів. Є ймовірність, що цей асортимент поповнюватиметься, оскільки скоро буде 25-та річниця шлюбу цієї зіркової пари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Вікторія Бекхем вперше розповіла, як пережила зраду Девіда. Про одкровення зірки читайте у нашому матеріалі!

Головне фото: Getty Images