Знявся у кліпі Дорофєєвої та посидів у неї на колінах! Блогер Лебіга вразив своєю епатажністю (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська артистка та зіркова наставниця національного вокального талант-шоу "Голос країни-13" Надя Дорофєєва взяла участь у благодійному зборі на дрони для української армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Надя вигадала максимально яскравий спосіб, аби реалізувати свій задум. Вона разом з відомими блогерами Мішею Лебігою, Вадимом Кириленком, Еріком Йе, гуртом "DOBRYVA" випустила нову кавер-версію на хіт "Кохаю, але не зовсім". Щоправда, текст пісні очікувано змінили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, всі вищезазначені селебритіс взяли участь у зйомках кліпу до кавер-версії. У підписі до відеороботи повідомляється:

Прийшла пора діставати з шафи зимові куртки й знаходити в цих куртках гривні, бо ми запускаємо збір на лям! На гроші купимо 50 fpv дронів для 47 ОМБР, 113 ОМБР та 80 ОМБР. Розуміємо, що осіння пора може викликати легку депресію, тому пропонуємо простий рецепт лікування хандри: послухати наш осінній гімн; закинути його собі в сторіз разом з лінком на банку; закинути донейшн 10-20-30-40 гривень (можна більше, якщо маєте); в жодному разі не пити глінтвейн, бо він…


Зауважимо, що екстравагантний Міша Лебіга не втратив свого шансу та зробив цікаве фото з Дорофєєвою. На ньому бачимо, як Міша сидить на руках у Наді.

 Мам, знайомся - це Надя, я її люблю і вона буде жити з нами!

 – підписав кадр Міша.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "кандидат" у президенти Лебігович зібрав рекордну суму на ЗСУ.   Під час "голосування" на виборчих дільницях у 7 містах України, заохочувалася фальсифікація, а результатом цього була зібрана рекордна сума.