Така ж красуня, як і Логунова. Дмитро Ступка замилував знімками зі своєю нинішньою коханою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український артист та онук ікони вітчизняного кіно Богдана Ступки Дмитро Ступка показав свою дівчину. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, нову обраницю Дмитра звуть Юлія Барабанова. Вона, як і її коханий, теж надзвичайно творча особистість. На життя Юля заробляє співом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своєму офіційному профілі в Instagram , представник зіркової акторської династії продемонстрував, як відпочиває з коханою людиною. Як виявилося, пара знаходилася у Нью-Йорку, а фото вони зробили на площі Таймс-сквер.  Романтичні світлини актор підписав наступним чином:

Ніч загальмувала свої обертальні механізми. Я дивлюся на дві зірки. Моя душа здригається від народження сотні блакитних метеликів (блакитний – колір твоїх очей), які злітають у небо до великої ведмедиці. У небі метелики перетворюються на зірки, їх стає дедалі більше. Але я дивлюся лише на дві, на небі дві зірки всміхаються до мене твоїми очима.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Ступка на свій день народження нахамив матері захисника "Азовсталі". Весь скандал розпочався з того, що Дмитро неприємно вразив українців гучним святкуванням свого дня народження.