Олег Скрипка ледь не потрапив у полон до росіян: відомо, хто вберіг музиканта (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український музикант і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, над дітьми якого знущалися в школі , шокував історією, як ледь не потрапив під російську окупацію. Виявилося, що якби не його дружина, артист міг би стати полоненим російських солдатів. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Олег Скрипка згадав, як починалося повномасштабне російське вторгнення в Україну. Музикант зізнався, що в той час ним керували емоції, а сам він, як і багато українців, перебував у розгубленому стані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У той момент Олегу Скрипці прийшла ідея вивезти сім'ю на дачу в районі Бучі. Артист припускав, що там його сім'ї буде безпечніше, не підозрюючи про наслідки російської окупації й про те, про які жахіття дізнався весь світ після визволення Бучі, Ірпеня, Гостомеля та інших міст. Зараз музикант упевнений, що тоді його сім'ю врятувала лише інтуїція дружини, яка відмовилася їхати на Київщину, а інакше - їм би загрожував російський полон.

А потім коли я усвідомив, що на мою дачу зайшли орки й вони там жили. Якби ми тоді поїхали на дачу... Це взагалі... Вони жили, здається, кілька місяців... І тільки зараз, це вже рік, як їх звідти вигнали, я тільки зараз привожу дачу до тями... Вони там повалили мені паркан,

- розповів Олег Скрипка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка пояснив, що робити з тими, хто втік від війни . Музикант припустив, що зовсім скоро громадянство України стане великою цінністю. На цьому тлі він вважає, що багатьом українцям, необхідно буде довести своє бажання бути володарем паспорта.

Фото: facebook.com/o.skrypka