ТОП-5 програм, де ви точно бачили Сергія Сивохо

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сьогодні стало відомо, що пішов з життя відомий шоумен Сергій Сивохо. З цього приводу ми вирішили згадати найяскравіші проєкти за його участю. 

Перелік проєктів, до яких був залучений Сергій Сивохо, вельми великий. Тому ми виділили п’ятірку тих, що запам’яталися українцям найбільше.

“Прихована камера”

Скріншот програми "Прихована камера"
Скріншот: програма "Прихована камера"

Розважальний телепроєкт виходив у ефір телеканалу “1+1” протягом 2000-2006 років. Головними героями ставали звичайні люди - мешканці міста та перехожі, яких ставили у небуденну ситуацію. Їхня реакція на пранки, індивідуальні розіграші та соціальні експерименти акторів часто була непередбачуваною та цікавою. Сергій Сивохо виконував роль ведучого телешоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Моя хата скраю”

Розважальний проєкт виходив щосуботи на телеканалі “Інтер” у 2006 році. Співведучими Сергія Сивохи були анімаційні поросятко Хрюн Моржов та кролик Степан Капуста, які до того успішно “засвітилися” на рашистському телебаченні. У межах проєкту шоумен приймав у своїй квартирі відомих гостей - політиків, спортсменів, зірок кіно та шоубізнесу.

Фото: rbc.ua
Фото: rbc.ua

“Велика різниця по-українськи”

Пародійне шоу, що виходило протягом 2009-2015 років на різних українських телеканалах (і, знову ж таки, проєкт має російське коріння). Сергій Сивохо виконував роль креативного продюсера програми. Також він з’явився в одному з випусків в ролі Супермена в пародії на фільми про супергероїв.

“Вирваний з натовпу”

Протягом 2011-2012 року Сивохо був ведучим розважального проєкту “Вирваний із натовпу”, який виходив на “Інтері”. Ведучий, який керував процесом з екранів моніторів, встановлених у багатолюдному місці, пропонував пересічним українцям великі гроші за участь у квесті та відповіді на його питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Ліга сміху”

Фото: telegraf.com.ua
Фото: telegraf.com.ua

У 2015-2017 та 2019 роках Сергій Сивохо був членом журі та тренером проєкту. Це не дивно, оскільки у нього за плечима - досвід гри у команді КВК.

Також раніше ми писали, що Юрій Ткач та Ксенія Мішина потрапили в незручне становище . Вони провалили в прямому ефірі тест на знання України.

Фото: znaj.ua