Зірка "Папіка" Дарʼя Петрожицька розповіла деталі романтичних заручин у Венеції (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями стало відомо, що популярна українська акторка Дарʼя Петрожицька збирається вийти заміж. Як зірка серіалу "Папік" отримала пропозицію від коханого та чим займається її майбутній чоловік — деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Як виявилося, пропозицію руки та серця Дарʼя отримала ще влітку. Проте вона не стала афішувати про зміни в особистому житті, адже вважає, що зараз це не на часі. Проте Аліна Шампнська все ж змогла дізнатися деякими подробицями для нового випуску свого YouTube-проєкту "Розлючена".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дар'я Петрожицька зізнається, що тривалий час натякала коханому, що хоче вийти заміж. Для неї це не просто формальність, а серйозний і усвідомлений крок, який означає серйозні наміри на майбутнє у стосунках.

Це було в Італії, ми поїхали на відпочинок, який дуже давно планували. Цього літа було. Я була дуже втомлена, багато працювала. Він аналітик і як людина, і в професії. Ми були у Венеції. Це був наш останній день. Я пам'ятаю цей момент, ми їдемо на гондолі, у мене брудна голова і панамка. І тут ми пливемо і запливаємо в якусь вуличку, де взагалі нікого немає. І цей гондольєр починає співати. Льоша каже: "Давай, поки нікого немає, я тебе сфоткаю". Поки я лізла на той стільчик, я розвертаюся, а він стоїть (на колінах із каблучкою - прим.ред.)

- зізналася Дар'я Петрожицька.

Наразі акторка всерйоз занепокоєна тим, що надалі їй доведеться жити на дві країни. А все тому, що її наречений тривалий час мешкає в Німеччині, куди переїхала і сама Дар'я після початку повномасштабної війни. Водночас артистка не збирається полишати кар'єру і планує продовжити працювати в українській кіноіндустрії.

Це мій маленький страх - жити на дві країни. Я не знаю, як це буде. Ми ризикнемо. У нього там робота. Він багато років там живе. Він не бере громадянство Німеччини, бо не хоче відмовлятися від українського,

- розповіла актриса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дар'я Петрожицька та Руслан Ханумак  записали запальний трек. Однак публіка неоднозначно відреагувала на такий реліз і  сильно розкритикувала текст пісні.