Alyosha розпрощалася із псевдонімом: під яким імʼям тепер виступатиме співачка

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка Альоша нещодавно заявила про бажання змінити своє сценічне ім'я . Артистка навіть просила про допомогу фанатів. Як тепер звуть артистку - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Про нове сценічне ім'я Альоші стало відомо під час запуску промо її сольного концерту. На афіші співачка вже позиціонує себе без псевдоніма. Так, відтепер вона виступатиме під своїм справжнім ім'ям. Однак своє дівоче прізвище - Кучер - вона не стала використовувати, а натомість взяла прізвище чоловіка. Так, тепер вона іменує себе як Олена Тополя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про такі зміни співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram . Вона повідомила, що вже 21 жовтня виступить під новим творчим псевдонімом.

Alyosha розпрощалася із псевдонімом: під яким імʼям тепер виступатиме співачка - фото №1
Фото: instagram.com/alyoshasinger
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Aльоша в новому кліпі вразила своєю відвертістю. 4 жовтня зірковий дует Влада Дарвіна та Альоші презентував чуттєву композицію "Причастя". Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках. На відео до нової пісні Альоша  з'явилася у збудливій червоній сукні  із ефектним розрізом. Крім того, на її ногах красувалися туфлі золотистого кольору.