"Давайте припиняти ворожнечу": Віталій Козловський на фоні скандалу запропонував Ігорю Кондратюку сісти за стіл переговорів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український виконавець, а нині військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський, конфлікт якого з його експродюсером Ігорем Кондратюком досягнув апогею, звернувся до колишнього музичного наставника з цікавою пропозицією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, співак та захисник вирішив нарешті помиритися з Ігорем Васильовичем. Він запропонував йому конкретні дії, аби вирішити фінансові питання мирним шляхом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідне відеозвернення експродюсеру Козловський опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram. Віталій розповів, як саме він бачить шляхи вирішення їхнього конфлікту.

Всі ці роки ви відмовлялися від пропозицій особисто зустрітися і вирішити конфлікт. І звинувачували мене в тому, що я невдячний і пішов як негідник, не домовившись. Але ми з вами обидва знаємо, що це не так. Я намагався домовитись і на етапі припинення співпраці. І на етапі судів. Спілкувалися наші з вами представники. І навіть частково дійшли до умов згоди. Але всі ці розмови врешті не вилились ні у що через вашу категоричну відмову зустрітися і зафіксувати наші домовленості особисто,

- розповів Козловський.

Віталій поділився зі своєю аудиторією, що Ігор Васильович постійно ігнорував його пропозиції зустрітися та поговорити. Кондратюк вважав за потрібне далі залишатися ображеним та висловлювати неповагу колишньому підопічному.

Зараз я звертаюсь до вас у публічному просторі. Давайте як дорослі свідомі люди повернемось у ту точку, з якої конфлікт було розпочато і завершимо його по-людськи, уклавши мирову угоду. В рамках тих домовленостей, які представники вже колись розпочинали. В моїй пропозиції мирова складається з таких кроків: 1) зустріч і домовленість; 2) сплата згідно рішень суду декількома (3-4) платежами впродовж двох років з урахуванням сьогоднішніх обставин в країні; 3) вирішення питання щодо подальшого придбання прав на окремі пісні зі старого репертуару; 4) ми тиснемо один одному руки, вважаємо цей конфлікт вичерпаним і не повертаємось до нього ніколи більше. Моя пропозиція - давайте зустрічатись, говорити, підписувати мирову і припиняти цю ворожнечу. Давайте створимо кейс правового і етичного врегулювання питання авторських прав. Давайте будемо прикладом гідного і людяного завершення співпраці, яке можливе між артистом і продюсером. А не уособленням ганебного срачу,

- резюмував артист та військовослужбовець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський відкрив власний збір коштів. Як виявилося, артист збирав гроші на придбання квадроцикла для евакуації поранених.