Путіністи Газманов і Лепс закликали зупинити війну... Чи замість них це зробили хакери?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Акаунти російських співаків Олега Газманова і Григорія Лепса на платформі Spotify зламали проукраїнські хакери. Замість звичних обкладинок до пісень путіністів, тепер там красуються заклики зупинити війну, з якою росія напала на Україну. Що далі обіцяють зробити хакери - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У квітні 2022 року стримінговий сервіс Spotify припинив свою діяльність у країні-агресорі. Однак там усе ще можна знайти пісні російських виконавців, зокрема й тих, хто активно підтримує криваву диктатуру кремля. Однак користувачі вирішили не миритися з цим, тому скористалися можливістю вкотре підтримати український народ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, нещодавно путіністів Григорія Лепса та Олега Газманова зламали на Spotify. Замість їхніх звичних обкладинок до композицій, там помітили фотографію виконавця Clonnex зі Львова. Крім того, її супроводжує "кривавий" напис "Stop war in Ukraine".

Путіністи Газманов і Лепс закликали зупинити війну... Чи замість них це зробили хакери? - фото №1
Путіністи Газманов і Лепс закликали зупинити війну... Чи замість них це зробили хакери? - фото №2

Цікаво, що хакери не стали приховувати свою роботу і прикріпили до публікацій посилання на свій Telegram-канал. Там вони розповіли, що планували зробити те ж саме з російським виконавцем Shaman, який прославився в росії з піснею "я русский". І хоча відразу в них це не вийшло зробити, хакери обіцяють, що не зупиняться на зробленому, а незабаром на стримінговому сервісі збільшиться кількість російських артистів, на "аватарі" в яких буде фото Clonnex.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що путіністку Таїсію Повалій спотворила косметична процедура . За її словами, тепер це не виправить навіть найдосвідченіший хірург.