Євгенія Емеральд звернулася по допомогу до Олега Ляшка, на якого працює її ексчоловік (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська військова Євгенія Емеральд публічно звернулася до Олега Ляшка, охоронцем якого є її колишній чоловік Євгеній Стипанюк. Снайперка заявила, що чоловік постійно погрожує всім ім'ям свого знаменитого роботодавця , тож порадила ексдепутату звернути на це увагу.

В інтерв'ю TSN.UA Євгенія Емеральд розкрила ще більше подробиць стосовно її скандального розлучення з Євгеном Стипанюком. Раніше військова вже повідомляла, що ексчоловік погрожував не тільки їй, а й усім своїм колишнім дівчатам. А зараз запевняє, що головним його аргументом була робота на впливового політика, лідера "Радикальної партії".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Снайперка запевняє, що Стипанюк постійно користувався своїм становищем, зокрема й у конфліктах з іншими чоловіками. Сама вона сподівається, що Олег Ляшко не знав про це, тому закликає його відреагувати на скандал, що розгорівся.

Я сподіваюся, що він сам не знав, якій людині довіряв, з ким працював. І не знав, що ця людина постійно погрожувала його ім'ям. Не тільки мені, а й іншим жінкам і чоловікам, людям нашого кола спілкування. Регулярно погрожували його охороною. Я не вважаю, що така людина має з ним працювати і закликаю його. Олеже Валерійовичу, я дуже чекаю на вашу реакцію, що ви також вживете якихось заходів. Будемо чекати,

- звернулася Євгенія Емеральд до Олега Ляшка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд зізналася, що ледь не втратила дитину . Сталося це після чергового скандалу з колишнім чоловіком, під час якого він зник на тиждень.