Євгенія Емеральд розповіла, як почався їхній роман з ексчоловіком, який тепер погрожує їй розправою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Офіцерка ЗСУ Євгенія Емеральд згадала, як почалися її стосунки з Євгеном Стипанюком, який зараз їй погрожує фізичною розплатою . За словами снайперки, спочатку колишній чоловік справив на неї гарне враження, втім, як і на її родину.

Роман Емеральд і Стіпанюка розвивався стрімко і на очах у тисяч її підписників. За словами військової, після початку повномасштабної війни вона почувалася самотньою, тому рада була знайомству з чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю Аліні Доротюк Євгенія Емеральд розповіла, що на момент знайомства зі Стіпанюком вона вже була досить відомою в соцмережах. Ймовірно, саме звідти чоловік і дізнався про неї, після чого почав спілкування.

Я тоді перебувала в Запорізькій області. Ми жили в підвалі. Мені було так психологічно складно, я думала, що в тому підвалі самотня і помру. Мені хотілося, щоб мене хтось чекав із фронту, хтось, із ким би я могла поділитися, - розповіла Емеральд. - Коли про мене почали виходити статті, я вже тоді була відомою, мені в Instagram написав мій майбутній колишній чоловік. Це спілкування мене настільки надихало, ми спілкувалися майже весь час, коли я не була на бойових, а перебувала в нашій частині,

- згадала Євгенія Емеральд.

І хоча з моменту їхнього знайомства минуло небагато часу, пара швидко зблизилася. Особливо снайперку вразило те, що практично одразу ж після їхнього знайомства він, чоловік, поїхав знайомитися з її мамою та донькою від попередніх стосунків.

Він сказав, що буде про них піклуватися, поки я на фронті. Він привіз їм квіти, продукти. Він так їх вразив. Мені тоді мама зателефонувала: "Боже, Женя, це справжній чоловік. Не загуби його". Я закохалася в цього справжнього чоловіка. Усе було дуже добре і красиво. Донька покохала його одразу, ну на початку так і було,

 - зізналася снайперка.

Євгенія Емеральд розповіла, що отримала пропозицію від Стіпанюка вже за два тижні їхнього знайомства. І хоча вона сумнівалася, адже їхній роман надто швидко зав'язався, все ж вирішила погодитися, адже на той момент уже була вагітна малятком Афіною. Ба більше, на момент реєстрації шлюбу Євген уже проявляв до неї агресію, проте вона сподівалася, що після народження їхньої спільної доньки це припиниться.

Чесно - у мене ось так було: fifty-fifty - виходити заміж чи ні? Але я була вже вагітна і розуміла, що моїй другій доньці потрібна повноцінна сім'я. Я подумала, що ми з усім впораємося. І я дала шанс,

- додала Євгенія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд заявила, що її чоловік  безпідставно отримує найвищу зарплату  в ЗСУ, ніби воює на нульовій лінії фронту. При цьому, за її словами, Євген Стипанюк практично постійно перебуває в Києві.