Майбутня танцівниця! Молодша донька Мадонни приголомшила танцями на високих підборах під хіт зіркової мами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

65-річна американська виконавиця Мадонна нині гастролює світовим туром, який стартував у столиці Великобританії Лондоні. Артистка вже встигла наробити галасу не тільки своїми виступами, а й проявами політичної позиції селебритіс.

Тепер же, приводом до розмов стала донька співачки. Мережею поширюється ролик з її виступом, на якому видно, як 11-річна Естер танцює разом з балетом Мадонни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Естер в буквальному сенсі цього слова “розірвала” сцену своєю хореографією. Як бачимо, на дівчинці були взуті лаковані ботфорти на дуже високих підборах. Естер показала, що має хороше хореографічне майбутнє. До речі, вона запалювала під хіт "Vogue", який співає її зіркова мама.

Зауважимо, що діти знаменитої співачки доволі часто проявляють свої творчі здібності. До прикладу, нещодавно старша донька Мадонни Лурдес презентувала відеороботу на свій новий трек. Дівчина пристала у доволі яскравому образі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур, закутавшись у прапор України. Зірка підтримала Україну та висловила слова підтримки всім українцям, які зіткнулися з жахами війни.