Ріанна планує велике повернення на сцену: коли відбудеться концертний тур співачки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ефектний перформанс Ріанни на Супербоулі в лютому 2023 року став особливим сюрпризом для її фанатів. Тоді артистка не тільки повідомила про свою другу вагітність, а й грандіозно повернулася на сцену через 5 років перерви. Але, судячи з усього, після народження сина співачка не збирається зупинятися. З'явилася інформація, що зовсім скоро Ріанна вирушить у світовий тур.

Відновлення музичної кар'єри фанати артистки чекали вже довгі роки. Однак тривалий час Ріанна займалася власним бізнесом та особистим життям, тоді як сцена відійшла на задній план. І все ж тепер співачка готується знову радувати фанатів по всьому світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформацією про це поділилося видання Mirror з посиланням на власні джерела. Інсайдер розсекретив, що Ріанна планує масштабний світовий тур на 2024/2025 роки. Для цього вона вже уклала угоди вартістю в 32 мільйони фунтів стерлінгів з компанією Live Nation, яка займається організацією концертів. Ба більше, підкорювати сцену артистка вирішила з новим репертуаром, тому готує до прем'єри одразу два музичні альбоми.

Ріанна потихеньку планує турне-повернення після підписання угоди з Live Nation. Угоду було укладено, щоб сприяти світовому туру, і її творча команда працює в Лос-Анджелесі, збираючи все це докупи, поки Ріанна займається сім'єю. Вона повернеться до живих виступів, щойно буде готова знову зайнятися роботою і матиме матеріал на два альбоми, які вона випустить після повернення,

- запевняє інсайдер.

Ріанна планує велике повернення на сцену: коли відбудеться концертний тур співачки - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ріанна та A$AP Rocky вперше показали новонародженого сина . Пара розсекретила незвичайне ім'я малюка і пояснила, що воно означає.

Фото: Getty Images