Мемуари Брітні Спірс випустять українською мовою: що відомо?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарна американська виконавиця Брітні Спірс запрем'єрила випуск своїх мемуарів "Жінка в мені". Подробиці - в нашому матеріалі.

З повідомлення у Telegram-каналі видавництва "Наш формат"  стало відомо, що мемуари знаменитої співачки будуть доступні для українського читача. Окрім того, повідомляється, що книгу можна буде замовити з червня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, вже можна зараз починати купляти мемуари легендарної поп-діви на сайті видавництва за передзамовленням. Ціна автобіографії становить 490 гривень. Зокрема, джерело повідомляє:

У червні 2021 року весь світ слухав виступ Брітні Спірс на відкритому судовому засіданні. Почути її голос — її правду було безперечно важливо, це змінило хід її життя і життя багатьох інших. "Жінка в мені" вперше розкриває неймовірну подорож Брітні, життєствердну силу однієї з найвидатніших виконавиць в історії попмузики. Написана з винятковою відвертістю і гумором, революційна книга Спірс висвітлює незмінну силу музики і кохання — і важливість того, щоб жінка нарешті розповіла свою історію на своїх власних умовах.

Мемуари Брітні Спірс випустять українською мовою: що відомо? - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Брітні Спірс предстане перед судом через авто. Як виявилося, артистку, яка перебувала за кермом авто, було зупинено працівниками місцевого дорожнього патруля.