Наркотики, скандали та аб'юз: чоловік зрадниці Регіни Тодоренко зовсім злетів з котушок - ЗМІ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита  ведуча українського походження та дружина російського співака Влада Топалова Регіна Тодоренко, яка зрадила свою Батьківщину та замовчує геноцид рідного народу, продовжує будувати успішну кар'єру в рф. Говориться, що  нині Регіна стала єдиною годувальницею в родині, адже Влад наразі не бере участі у проєктах.

Українське видання OBOZ.UA отримало інформацію від близьких зірці джерел щодо її сімейного життя. поспілкувався з джерелами, близькими до одеситки, які поділилися своїми спостереженнями щодо сімейного життя зірок. До речі, вчора виповнилося 5 років, як пара вступила у офіційний шлюб, проте зараз відомо, що їхнє спільне життя не таке вже й веселкове.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близькі до Тодоренко люди говорять, що її зірковий чоловік на фоні негараздів у співочій кар'єрі потрапив у неприємні історії з наркотиками. Зокрема, у Топалова нібито з'явилася залежність від кокаїну. Побутує думка, що Влад вкинувся у наркотики після того, як його дружина народила йому другу дитину.

Цікаво, що батько російського артиста Михайло Топалов, який, до речі, є уродженцем Харкова, в усіх сімейних проблемах свого сина звинувачує виключно Регіну. Джерела навіть повідомляють, що підприємець Топалов хоче залишити сина та онуків без спадку.

Наркотики, скандали та аб'юз: чоловік зрадниці Регіни Тодоренко зовсім злетів з котушок - ЗМІ - фото №1

Окрім того, систематична інформація про те, що Влад здійснює фізичне насилля над Регіною обумовлена тим, що він в такий спосіб хоче просто самоствердитися. Вочевидь, співак через кризу в кар'єрі переживає депресію, адже на фоні його негараздів,  у дружини все більш ніж добре, позаяк вона бере участь у багатьох масштабних проєктах.

Зазначимо, що три роки тому Регіна зробила резонансну заяву щодо жертв домашнього насильства. Тоді вона сказала, що жінки самі провокують чоловіків, адже “нічого не зробили, щоб їх не били” Після цього українці довелося шукати слова для виправдання.

Зауважимо, що про жахіття війни, які коїть росія  на території України, Тодоренко мовчить. Зокрема, на 36-й день телеведуча сказала, що для неї важливо зберегти шлюб і тому вона не хоче порушувати цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як чоловік Євгенії Емеральд погрожує своїй дружині вбити її. Відома снайперка оприлюднила жорстокий діалог із чоловіком-тираном.