Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон уперше стане батьком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний британський актор Роберт Паттінсон незабаром уперше стане батьком. Його обраниця, модель та акторка Сьюкі Вотерхаус, вагітна первістком. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Інформацією про швидке поповнення знаменитості не ділилися з прихильниками, однак і не стали приховувати, коли живіт Сьюкі помітно виріс. Так, для багатьох стала несподіваною поява пари на щорічному гала-концерті кампанії GO в Лос-Анджелесі, де і стало відомо, що Роберт Паттінсон і Сьюкі Вотергаус готуються вперше стати батьками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон уперше стане батьком (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images

Коментарі журналістам зіркова пара вирішила поки що не давати. І все ж папараці сфотографували живіт моделі, що помітно округлився. Зірка серіалу "Сутінки" з'явився на церемонії в класичному чорному костюмі, а модель вийшла на доріжку в бордовій напівпрозорій сукні.

Зазначимо, Роберт Паттінсон і С'юкі Вотергаус разом з 2018 року. Раніше актор зізнавався, що не хоче публічно обговорювати особисте життя, адже вважає, що про це мають знати тільки найближчі, а не люди з різних куточків планети. Тому не дивно, що новина про вагітність його обраниці стала сюрпризом для багатьох.

Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон уперше стане батьком (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Макс Михайлюк оголосив, що стане татом вдруге . Екс"Холостяк" не став приховувати це від аудиторії й особисто поділився змінами в житті.

Фото: Getty Images