Екс-"Холостяк" Макс Михайлюк стане татом вдруге (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Головний герой 10-го сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк, у якого не вийшло стати пілотом винищувача F-16 , поділився радісною новиною. Зовсім скоро він стане татом вдруге! Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua.

Максим Михайлюк і його дружина Даша Хлистун готуються знову стати батьками. Пара повідомила, що скоро у них з'явиться ще один малюк. Нагадаємо, що зараз подружжя виховує спільну доньку Аріану, яка з'явилася на світ у квітні 2021 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки Макс і Даша не розкривають стать дитини, на яку вони очікують. Пара лише опублікувала в Instagram радісні знімки з позитивним тестом у руках.

Чудесам потрібно трохи часу,

- поділився радісною новиною Макс Михайлюк.

Екс-"Холостяк" Макс Михайлюк стане татом вдруге (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/flymax305

У коментарях до публікації Макса Михайлюка і його дружину буквально завалили привітаннями. Зокрема, на радісну новину пари відреагував ведучий "Холостяка" Григорій Решетник і його дружина Христина, а також головний герой 11-го сезону романтичного проєкту Михайло Заливако і переможниця 9-го сезону Даша Квіткова.

Екс-"Холостяк" Макс Михайлюк стане татом вдруге (ФОТО) - фото №2
Екс-"Холостяк" Макс Михайлюк стане татом вдруге (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Лілія Ребрик  стане мамою втретє . Радісною новиною ведуча поділилася після великої сімейної фотосесії, в якій показала помітно кругленький живіт.