Мурату Налчаджиоглу радять повернутися до Ані Лорак після новин про розрив з новою дружиною. Реакція бізнесмена безцінна

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український бізнесмен турецького походження та колишній чоловік опальної Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який нещодавно відреагував на заяви про розлучення з Лілією Реус, вступив у перепалку зі своїми фоловерами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, під  дописом Мурата в Instagram , одна із користувачок написала, що бізнесмену варто повернутися до  колишньої знаменитої дружини. Доброзичливиця припустила, що Мурат буде щасливий з Ані Лорак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, фоловерка порадила Мурату забути свою дружину Лілію Реус. Зокрема, вона зазначила:

Звичайно, донька красуня, тому що її народила Ані Лорак. Будьте знову разом і щасливі і забудьте Лілі Пілі. Навіщо вона вам?

46-річний Налчаджиоглу не зміг пройти повз цей коментар. Чоловік відповів:

Моя думка, вибачте, але терміново вам потрібна допомога лікаря. Зателефонуйте 911. Або ти почуваєшся провісником, або намагаєшся прожити менше трьох людей. Я називаю таких людей вірусом дивана та компа.

Мурату Налчаджиоглу радять повернутися до Ані Лорак після новин про розрив з новою дружиною. Реакція бізнесмена безцінна - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на тлі чуток про розлучення колишній Ані Лорак вирішив відмовитись від соцмереж. Мурат Налчаджиоглу подякував усім фоловерам та відкланявся.