Як змінювався Меттью Перрі від початку акторської кар'єри (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

28 жовтня на 55 році життя помер видатний американо-канадський актор, зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі. Артиста знайшли у його будинку в Лос-Анджелесі в гідромасажній ванні.

Меттью хоч і прожив доволі коротке життя, однак йому вдалося за цей період стати культовою зіркою американського кінематографа та підкорити серця багатьох глядачів по всьому світу. Безумовно, роллю всього його життя став кумедний та життєрадісний персонаж Чендлер Бінг із серіалу "Друзі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У "Друзях" Перрі почав зніматися, коли йому було 25. Тож, представляємо вашій увазі світлини з кращих фільмів, на жаль, уже покійного актора.

У добірці використано наступні фільми за участю актора: "Беверлі Гіллз 90210", "Друзі" "Дев'ять ярдів"Поспішиш - людей насмішиш", "Танці до світанку" Містер Саншайн" "Хороша боротьба". В останньому із наведених фільмів, Перрі знімався у 50-річному віці.

Як змінювався Меттью Перрі від початку акторської кар'єри (ФОТО) - фото №1
Як змінювався Меттью Перрі від початку акторської кар'єри (ФОТО) - фото №2
Як змінювався Меттью Перрі від початку акторської кар'єри (ФОТО) - фото №3
Як змінювався Меттью Перрі від початку акторської кар'єри (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як померла Тіна Тернер. Легендарній виконавиці було 83 роки. Співачка пішла з життя мирно, у своєму будинку в Куснахті поблизу Цюріха, Швейцарія.