Скандальна зірка "Школи" Ліза Василенко кинула Моргенштерна, який був закоханий у неї по самі вуха

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна українська акторка і блогерка Ліза Василенко кинула російського виконавця Моргенштерна. Судячи з усього, період їхнього "справжнього кохання", про який пара тільки нещодавно розповідала, вже закінчився. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Ще в травні 2023 року зірку серіалу "Школа" застукали за пристрасними поцілунками з російським репером. Після цього Ліза Василенко та Моргенштерн перестали приховувати свої стосунки та зізналися, що між ними справді спалахнули почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, у нещодавньому подкасті "Frame Tamer" артист заявив , що ніколи раніше не відчував таких глибоких почуттів. Ось що про ці стосунки говорив скандальний репер:

Уже в першу ніч я сказав їй "люблю тебе". Просто без задньої думки, ні про що не замислюючись. Це та сама закоханість і метелики в животі, про які я у всіх фільмах чув,

- заявляв Моргенштерн.

Скандальна зірка "Школи" Ліза Василенко кинула Моргенштерна, який був закоханий у неї по самі вуха - фото №1
Фото: instagram.com/morgen_shtern

Однак уже за кілька днів після виходу подкасту, росЗМІ почали поширювати інформацію, ніби Ліза Василенко кинула російського репера. Посилаючись на інтерв'ю Моргенштерна Ксенії Собчак, запис якого відбувся з телеглядачами 26 жовтня, Telegram-канал повідомив , що пара розійшлася через півроку стосунків.

Недовго тривав роман іноагента Моргенштерна з Лізою Василенко. В інтерв'ю у Ксенії Собчак репер розповів, що вони вже все, але додав, що саме вона була його найпершим і "божевільним" коханням. Усе було, як у фільмах, з метеликами в житті й далі за списком,

- пишуть у соцмережах.

Скандальна зірка "Школи" Ліза Василенко кинула Моргенштерна, який був закоханий у неї по самі вуха - фото №2
Фото: instagram.com/morgen_shtern
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі поповзли чутки, що у Тіни Кароль багаторічний роман . Популярний блогер розкрив ім'я її загадкового обранця.