Все-таки розлучилися? Колишній Ані Лорак позбувся статусу одруженого

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ексчоловік опальної співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, на тлі чуток про розлучення з Лілією Реус, здивував своїм серйозним вчинком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, колишній артистки-путіністки позбувся статусу одруженого чоловіка. Зокрема, мова йде про відображення статусу у Instagram  Мурата. Раніше він вказував, що його обраницею є Лілія Реус. Тепер же ця опція для перегляду відсутня. Більше того, Налчаджиоглу відписався від акаунту Лілії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо Лілії, то раніше вона підписувалася в соцмережах прізвищем Мурата. Тепер же дівчина розірвала будь-які  зв'язки із акаунтом Мурата.

Все-таки розлучилися? Колишній Ані Лорак позбувся статусу одруженого - фото №1

Фани зіркової пари неабияк занепокоєні незрозумілими стосунками між Муратом і Лілією. Користувачі переконані, що чоловік та жінка вже не є подружжям. Зауважимо, що ані Мурат, ані Лілія, не підтверджують своє розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Мурату Налчаджиоглу радять повернутися до Ані Лорак після новин про розрив з новою дружиною. Чоловік відреагував максимально показово, ба навіть запропонував порадникам зателефонувати  911.