Побили рекорд Брітні Спірс: мемуари Меттью Перрі стали найпродаванішою книжкою на Amazon після смерті актора

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Мемуари Меттью Перрі, американського актора і зірки серіалу "Друзі", стали найбільш продаваною книгою на Amazon. Однак сталося, на жаль, це після смерті Перрі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Книга, під назвою "Друзі, коханки та велика халепа", посіла перше місце у списку бестселерів на платформі Amazon. Таким чином мемуари Меттью Перрі побили рекорд та обігнали за популярністю книгу "Жінка в мені" Брітні Спірс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мемуари Меттью Перрі розповідають про все його життя, досвід роботи над культовим серіалом "Друзі" та боротьбу з залежностями, які довгий час отруювали життя актора. Ось з таких речень починається ця книга:

Привіт, мене звуть Метью, хоча ви можете знати мене під іншим ім'ям. Друзі називають мене Метті. І я мав би бути мертвим.

Побили рекорд Брітні Спірс: мемуари Меттью Перрі стали найпродаванішою книжкою на Amazon після смерті актора - фото №1
Фото: amazon.com

Мемуари покійного актора вийшли у 2022 році, а в Україні вони з'явилися лиш у 2023-му. Ідея написати книгу "Друзі, коханки та велика халепа" прийшла до Меттью Перрі під час його боротьби з алкогольною та наркотичною залежностями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 28 жовтня стало відомо, що Меттью Перрі помер. Зірку "Друзів"  знайшли мертвим у його квартирі. Причину смерті поки з'ясовують, але ймовірно актор помер від зупинки серця.