Цей Хелловін Кетрін Зета-Джонс провела в обіймах... серійного вбивці! (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кетрін Зета-Джонс, яка раніше приміряла “сукню помсти” Джессіки Сімпсон, показала прихильникам своє вбрання на Хелловін. Образ якого популярного персонажа Disney вирішила відтворити зірка “Маски Зорро” - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Популярна акторка Кетрін Зета-Джонс в Instagram Stories поділилася зі своєю багатомільйонною аудиторією образом, в якому святкувала Хелловін. Вгадати персонажа, в чиє вбрання одягнулася зірка, не складно.

Так, цьогоріч Кетрін вирішила приміряти образ Білосніжки. На опублікованій світлині зірка позує у сукні культового мультиплікаційного героя Disney. Також на акторці були білі рукавички без пальців та чорні ботинки. Своє волосся вона залишила розпущеним та прикрасила зачіску червоною стрічкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось її  чоловік Майкл Дуглас приміряв образ головного лиходія серії фільмів жахів “Хелловін” - Майкла Маєрса. На фото актор сидить поруч з дружиною, лагідно обнімаючи її.

Фото: @catherinezetajones
Фото: @catherinezetajones

Також Кетрін опублікувала пост, в якому пригадала святкування Хелловіну в минулі роки. “Хелловін через роки” , - прокоментувала допис акторка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували імпровізовану фотосесію Кім Кардаш’ян з дочкою Норт Вест. Зіркова мама та донька вбралися на Хелловін у костюми подруг із серіалу.

Фото: Getty Images