Чоловік Руслани Писанки зізнався, що змусило його перепоховати прах покійної дружини: "Спокою їй ніби немає"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кілька днів тому стало відомо, що Руслана Писанка віднедавна спочиває в новому місці. Чоловік української актриси вирішив перепоховати її прах , а що стало причиною для цього - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Руслана Писанка померла на 57-му році життя від онкології, яка надто швидко прогресувала. І попри те, що акторка та ведуча пішла з життя в Німеччині, де проходила лікування, її чоловік Ігор Ісаков перевіз прах покійної коханої в Україну. Спочатку він перебував у крипті Спасо-Преображенського собору, а віднедавна Руслана Писанка спочиває на цвинтарі в Києві, де також поховані її батьки та брат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю для OBOZ.UA Ігор Ісаков зізнався, що ухвалив рішення про перепоховання після того, як йому наснилася покійна дружина. За його словами, він не відчував повного спочинку Руслани Писанки, проте після того, що сталося, все змінилося. А незабаром, до дня народження покійної артистки, 17 листопада, чоловік встановить і пам'ятник.

Мені наснився сон: я, Руслана та її мама - кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися. Прокинувся і подумав: напевно потрібно, щоб уся сім'я була разом. Місце в крипті собору, де зберігався прах Руслани й мами, дуже гарне, але інколи в мене виникали сумніви: здавалося, що все це - ніби напоказ. Колись Руся казала: ми як мавпочки на сцені - на загальний огляд. І таке відчуття було в мене: Русичка не з нами вже другий рік - а спокою їй ніби немає. Мене це дуже пригнічувало. А ось зараз, коли вона разом із рідними, мені спокійно, відлягло на душі,

- розповів чоловік Руслани Писанки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віктор Андрієнко згадав, як Руслана Писанка  відмовлялася з ним працювати . Комедіант розповів, як складалися його стосунки з колегою.