Знаменитий екстрасенс передбачив смерть Меттью Перрі за кілька днів до того, що сталося

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний американський телеведучий, письменник і самопроголошений екстрасенс Джон Едвард передбачив смерть знаменитого актора Меттью Перрі. Прямо на сцені з чоловіком стався містичний момент, проте ніхто з присутніх у залі одразу не зрозумів у чому причина. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Минулої суботи, 28 жовтня, Метью Перрі потонув у гідромасажній ванні у віці 54 років. Однак усього за три дні до цього медіум Джон Едвард передбачив, що з актором станеться непоправне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє Daily Mail, зараз екстрасенс гастролює Австралією зі своїм туром Crossing Over, а 25 жовтня він виступав у Сіднеї. За словами однієї з учасниць заходу, на ім'я Карен, Джон Едвард почав поводитися на сцені дивним чином. Несподівано він призупинив виступ і звернувся до глядачів із запитанням, ймовірно, відчувши недобре.

Джон запитав під час шоу: "Хто-небудь приніс книгу "Маленький будиночок у прерії"?". Я нічого про це не подумала, але моя донька сказала: "Мамо, у тебе є книга Метью Перрі". Перрі та прерії, вони звучать однаково. Моя дочка говорила: "Встань, встань", але я була занадто збентежена. А потім через три дні Метью помер, і тепер я думаю: "Це був знак?

- розповіла Карен на шоу The Kyle And Jackie O Show.

Однак трактувати таке бачення потрібно було не буквально. Виявилося, що пізніше на шоу зателефонував фанат померлого актора і розповів, що Метью, актор Джон Беннетт Перрі, колись знімався в серіалі "Маленький будиночок у прерії". Тоді Карен і зрозуміла, що медіум дійсно передбачив кончину зірки серіалу "Друзі", але ніхто з присутніх не розшифрував ці знаки заздалегідь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали 5 найкращих фільмів і серіалів з Меттью Перрі, які варто освіжити в пам'яті. Впевнені, що хоча б один епізод "Друзів" ви точно бачили, а ось що стосується його інших робіт?

Фото: Getty Images