На тлі чуток про розлучення, Мурат Налчаджиоглу не повертається з Туреччини: з ким відпочиває бізнесмен (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після новин про можливе розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус, турецький бізнесмен залишається далеко від України. І хоча після операції він обіцяв повернутися, деякі ЗМІ вже встигли поширити інформацію, нібито він втік із країни.

І якщо особисте життя Мурат Налчаджиоглу не поспішає коментувати, то відстояти свою репутацію він вирішив вкрай швидко. Бізнесмен турецького походження відповів на чутки, ніби він назавжди покинув Україну. За словами Мурата, зараз він просто відпочиває зі своєю 12-річною донькою від Ані Лорак.

Інформацією про це він поділився в короткому відео, опублікованому в Instagram. На кадрах видно, що зараз Налчаджиоглу перебуває в Туреччині, де активно проводить час разом із донькою Софією.

Мені надіслали якесь дивне відео, що я покинув Україну і так далі. Я зі своєю улюбленою донькою просто відпочиваю. Я нічого не кинув, скоро повернуся. Залиште людей у спокої, не лізьте в особисте життя,

- відповів Мурат Налчаджиоглу.

До слова, Лілія Реус зараз теж не в Києві . Блогерка все ще не коментує чутки про розлучення, але зізналася, що переживає зараз непростий етап.