Лілія Реус висловилася про труднощі у житті після новин про розлученння з Муратом Налчаджиоглу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через 4 місяці після весілля, Мурат Налчаджиоглу і його молода дружина Лілія Реус натрапили на труднощі у стосунках . На тлі цього з'явилися чутки, ніби пара розлучається, а самі знаменитості лише підігрівають їх своїми діями в соцмережах.

І все ж навіть після того, як Мурат Налчаджиоглу позбувся статусу одруженого , а Лілія Реус розірвала будь-які зв'язки з акаунтом чоловіка в соцмережах, відкрито обговорювати зміни в житті пара не поспішає. Бізнесмен і візажистка не підтверджують своє розлучення, однак і не спростовують його. А нещодавно Лілія натякнула на новий етап, який, судячи з усього, наздогнав її несподівано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram блогерка опублікувала знімки з Чернівців на тлі національного університету імені Юрія Федьковича. У коментарях підписники Лілії встигли припустити, ніби вона вже переїхала з Києва. Але, сама дівчина заявила про зміни в житті, однак не стала уточнювати деталей.

Іноді щось може йти не так, як хотілося б, але ми не повинні зупинятися,

- підписала публікацію Лілія Реус.

Лілія Реус висловилася про труднощі у житті після новин про розлученння з Муратом Налчаджиоглу (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Мурату Налчаджиоглу  радять повернутися до Ані Лорак  після новин про розрив з новою дружиною. Чоловік відреагував максимально показово, навіть запропонував порадникам зателефонувати  в 911.