Страшно красиво: Девід Бекхем показався в образі чорта на Хелловін 2023 (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Як і багато інших знаменитостей, Девід Бекхем не пропустив святкування Хелловіну. Ким нарядилися зірковий татусь разом зі своєю 12-річною донькою Гарпер - показуємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Цьогоріч футболіст Девід Бекхем святкував Хелловін без дружини Вікторії та їхніх трьох синів - Брукліна, Круза та Ромео. Компанію зірковому татусю склала лише донька Гарпер.

У своєму мікроблозі Девід опублікував дві світлини та показав їхні з Гарпер хелловінські образи. У підписі до публікації він привітав своїх підписників зі святом та зазначив, що сумує за іншими членами родини: “Щасливого Хелловіну від мене та мого маленького бурундучка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фото футболіст позує в образі чорта - з рогами та ефектним макіяжем. Водночас Гарпер обрала образ бурундучка: зробила рожевий макіяж очей, намалювала носик та одягла на голову сіру пов’язку з вушками.

Фото: @davidbeckham
Фото: @davidbeckham
Фото: @davidbeckham
Фото: @davidbeckham
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що коханка Девіда Бекхема заявила, що була не єдиною, з ким футболіст зраджував дружину. Більше про те, що вона повідомила про його зради - читайте у цьому матеріалі .

Фото: @davidbeckham