Новий кліп Тіни Кароль "Не святі", де вона знялася під зливою, в Мережі вже охрестили "отрутою" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп-діва Тіна Кароль нещодавно презентувала нову композицію "Не святі". Тепер же популярна артистка представила кліп на нашумілу пісню.

Як повідомляла знаменитість, головний посил її треку - аби всі освідчувалися та кохали тут і зараз, не відкладаючи на завтра. Зауважимо, що відеороботу знімали у Києві. Кліпмейкером  Режисеркою виступила Ната Курган. Цікаво, що для неї цей кліп став дебютним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основний задум режисерки полягав у тому, що події в кліпі відбуваються під зливою. Відтак, Тіні довелося провести 10 годин під крижаним дощем.  З відео бачимо, що на Тіні вдягнена ефектна сукня Nensi Dojaka fall 2023 та туфлі Yves Saint Laurent. У мережі вже встигли охрестити новий кліп артистки "отрутою".

Дякую Тіні за довіру гарної пісні "Не святі" та за надію, яка завжди панує в її музиці. Пристрасть, ревнощі та закоханість пронизують цю відеороботу,

- прокоментувала авторка кліпу.

Реакція Мережі

Новий кліп Тіни Кароль "Не святі", де вона знялася під зливою, в Мережі вже охрестили "отрутою" (ВІДЕО) - фото №1
Новий кліп Тіни Кароль "Не святі", де вона знялася під зливою, в Мережі вже охрестили "отрутою" (ВІДЕО) - фото №2

Відмітимо, що у перші ж дні після релізу, пісня  максимально завірусилась у TikTok. Їй вдалося набрати охоплення у понад 20 мільйонів користувачів та посісти 6 місце у трендах українського YouTube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі активно поширюється ролик, на якому відомий хореограф мацає Тіну Кароль за сідниці. Фоловери переконані, що зірки перебувають у стосунках.