Оце так Жук! В мережі активно поширюється ролик, на якому відомий хореограф мацає Тіну Кароль за сідниці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вочевидь, між Тіною Кароль та Дмитром Жуком, які трималися разом за руки , справді щось таки є більше, ніж просто робочі стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

На такі думки наштовхує короткий відеоролик, який у своїх соцмережах розповсюдила одна з фан-сторінок артистки. Відомо, що відео зроблене на одній з репетицій поп-діви. Про це повідомляє ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з ролику, Тіна та Дмитро були ну дуже близькі один до одного. В певний момент, Жук взагалі дозволив собі зайвого та почав торкатися та гладити сідниці Кароль.


А можливо такі прояви уваги від симпатичного хореографа і не були зайвими для Тіни, адже неозброєним оком видно, що їй подобається дії танцівника і вона усміхається йому у відповідь. Фанати ж не перестають вітати улюблену співачку з тим, що нарешті вона вже не самотня. У своїй більшості вони переконані, що пара точно перебуває у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 14-річний син Тіни Кароль приревнував маму через близькість із чоловіком. Відвідавши ресторан, артистка зустріла учасника шоу "Танці з зірками" Дмитра Жука, а він, зі свого боку, запропонував їй станцювати. Судячи з реакції Веніаміна, яка потрапила на камеру, він залишився не дуже задоволений близькістю знаменитої мами з Дмитром.