Не витрачає багато на речі: Тіна Кароль відповіла на запитання, скільки коштує її повсякденний образ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми звикли думати, що відомі особистості тратять цілу купу грошей на речі, адже політиків нерідко можна побачити в неймовірно дорогих та брендових виробах, як от скандального мера Мукачева, який з дружиною нещодавно  "засвітив" люксовий одяг . Однак популярна співачка Тіна Кароль руйнує цей міф. Виявляється, що її повсякденний образ коштує не так вже й дорого.

Вам колись було цікаво дізнатися, скільки грошей Тіна Кароль тратить на речі? Така можливість з'явилася. Українська співачка на днях була у Львові, де її випадково "підловив" відомий блогер Ніколас Карма. Він і дізнався, скільки коштує повсякденний образ зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо думали, що для щоденних справ Тіна обирає дуже дорогі та брендові речі, то поспішаємо вас розчарувати, адже це не так. Виявляється, яскраві та люксові образи вона носить тільки на сцені, а в повсякденному житті їй подобається бути непримітною та ходити в зручному вбранні.

Наприклад, у Львові на Тіні Кароль був спортивний костюм за 2000 гривень та кросівки Adidas, ціна яких — до 3000 гривень. Найдорожчим виявився рюкзак Hunter за 7600 гривень, який зірка майже завжди бере з собою в подорожі. Так, образ складно назвати дешевим, але, погодьтесь, як для зірки такого рівня — це зовсім недорого.

Цікавий факт, Тіна Кароль у відео зізналася, що не носить годинник. Річ у тім, що співачка просто не любить відчувати час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в мережі активно поширюється ролик, на якому відомий хореограф мацає Тіну Кароль за сідниці! Прихильники впевнені, що їх об'єднує щось більше, ніж просто робочі стосунки.