Без чоловіка-"іноагента" та дітей: Алла Пугачова несподівано повернулася в росію (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Примадонна російської естради Алла Пугачова засвітилася в москві. На тлі чуток про її переїзд на Кіпр разом із чоловіком і дітьми, артистка повернулася на батьківщину. Однак з якою метою — поки невідомо. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Вранці, 3 листопада, 73-річна Алла Пугачова з'явилася на Ленінградському вокзалі в москві. Співачка намагалася приховати своє обличчя за великими сонцезахисними окулярами та головним убором, проте перехожі помітили її, а пізніше — новина просочилася в пресу. Повідомляється, що примадонна приїхала одна, без чоловіка-"іноагента" та їхніх маленьких дітей, близнюків Лізи й Гаррі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Без чоловіка-"іноагента" і дітей: Алла Пугачова несподівано повернулася в росію (ФОТО) - фото №1

Примітно, що в росії до повернення Алли Пугачової ставляться неоднозначно. Багато пропагандистів обурені приїздом примадонни, адже сама вона виступила проти кремлівської диктатури та переїхала з сім'єю жити в Ізраїль. Однак прессекретар російського президента Дмитро Пєсков не бачить нічого поганого в тому, що артистка повернулася додому. Про це повідомляють засоби масової пропаганди рф.

Родичі іноагентів, по-перше, ім'ям прозивним не є і не повинні бути. Російські громадяни виїжджають в інші країни, повертаються назад у росію, потім виїжджають знову,

- став на захист Пугачової прессекретар путіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали. що Алла Пугачова і Максим Галкін придбали пентхаус на Кіпрі за 10 млн євро. Російська пропаганда переконує, що подружжя хоче втекти з Ізраїлю.